Download MP3 dan Lirik Lagu Via Vallen – Penak Jamanku

Lagu Penak Jamanku merupakan lagu yang dibawakan oleh Via Vallen. lagu ini berada dibawah label label Samudra Records. jika anda ingin menyanyikan lagu Penak Jamanku, berikut ini lirik lagunya.

Lirik Lagu Via Vallen - Penak Jamanku

Lirik Via Vallen – Penak Jamanku

kowe ninggal aku
ngaboti pacar selingkuhanmu
nadyan ora lilo
nanging wis parah nompo keputusanmu

banjur saiki kowe nangis
mergo dikhianati karo pacarmu
aku mung biso ngedem tangis
yo mung gur ngilingke marang sliramu

penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

kowe ninggal aku ngabotake pacarmu
ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu
ora usah getun la opo loro ati
opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani

percuma eluhmu ora payu tangismu
bali karo aku penak tenan lambemu
loro ati iki ra iso diobati
penak jamanku mbiyen to karo saiki

kowe ninggal aku
ngaboti pacar selingkuhanmu
nadyan ora lilo
nanging wis parah nompo keputusanmu

banjur saiki kowe nangis
mergo dikhianati karo pacarmu
aku mung biso ngedem tangis
yo mung gur ngilingke marang sliramu

penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

kowe ninggal aku ngabotake pacarmu
ra ngantek seminggu la kok ditinggal mlayu
ora usah getun la opo loro ati
opo ra eling mbiyen aku sing mbok mblanjani

percuma eluhmu ora payu tangismu
bali karo aku penak tenan lambemu
loro ati iki ra iso diobati
penak jamanku mbiyen to karo saiki

penak endi ndek jamanku mbiyen
sak tetes eluhmu ra mili neng pipimu
penak endi ndek jamanku mbiyen
opo wes ilang bungah esem guyumu

Video Via Vallen – Penak Jamanku

Lirik Lagu Via Vallen – Penak Jamanku Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD

Lagu serupa dengan style beda: