Download MP3 dan Lirik Lagu Via Vallen – Ora Masalah

Lagu Ora Masalah merupakan lagu yang dibawakan oleh Via Vallen. lagu ini merupakan single ciptaan Fauzan Jadid dan berlabel musik Khatulistiwa Record. Juragan Lirik Lagu tidak menyediakan link Download lagu Via Vallen Ora Masalah mp3, jika anda ingin menyanyikan lagu Ora Masalah, berikut ini lirik lagunya.

Lirik Ora Masalah – Via Vallen

kowe pernah ono ning atiku
janji ora bakal ninggalke aku
saiki kowe lungo mblenjani janjimu
ninggalke loro ning njero dodo, ora masalah

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

lambemu sing lamis gawe atiku keiris
ra bakal aku nangis mergo kuwi wis digaris
tresnomu koyo telo, anane mung nyereti
isone gawe loro, lorone ning njero ati

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
tresnomu wis luntur, aku tak terimo mundur
ketimbang nggawe atiku ajur

urip rasah spaneng, raono kowe aku ayem
urip rasah spaneng, raono kowe aku seneng
ora masalah, sabarku turah-turah
ketimbang nggawe atiku bubrah
ketimbang nggawe uripku susah

Video Klip Via Vallen – Ora Masalah

Lirik Lagu Via Vallen – Ora Masalah Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD