Download MP3 dan Lirik Lagu Via Vallen – Kalah Cepet

Lagu Kalah Cepet merupakan lagu yang dibawakan oleh Via Vallen. lagu ini merupakan single ciptaan R Husin Albana, berada didalam album OM Sera Vol 2 Egois dan berlael musik DSA Record. Juragan Lirik Lagu tidak menyediakan link Download lagu Via Vallen Kalah Cepet mp3, jika anda ingin menyanyikan lagu Kalah Cepet, berikut ini lirik lagunya.

Lirik Via Vallen – Kalah Cepet

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang, amung bantal tak sayang-sayang
suwi yen tresno kowe, jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang, kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ning ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresno digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

ngopo sing nyonggo tresno, mung disimpen ning njero dodo
ngungkap tresno rasane bimbang, amung bantal tak sayang-sayang
suwi yen tresno kowe, jebul wis ono sing nduwe
ora ngiro lan terbayang, kalah cepet tresnomu ilang

tresno tak terbalas rasane loro
mergo sing tak tresno milih wong liyo
tiwas kowe tak gowo mimpi mergo kependem ning ati
nganti bantal tak sayang-sayang, jebul tresno digondhol ilang

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

sepet ning pinggir embong, kalah cepet disaut uwong
telat ngomong tresno, cintamu digondhol wong liyo
nelongso rasane sing tak tresno ono sing nduwe
nyapo tresno tak pendhem, yen wis getun sambat kalih sinten

Video Via Vallen – Kalah Cepet

Lirik Lagu Via Vallen – Kalah Cepet Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD

Lagu serupa dengan style beda: