Download MP3 dan Lirik Lagu Pendhoza – Di Gawe Penak

Lagu Di Gawe Penak merupakan lagu yang dibawakan oleh Pendhoza. lagu ini merupakan single terbaru dan berlael musik Pendhoza. Juragan Lirik Lagu tidak menyediakan link Download lagu Pendhoza – Di Gawe Penak mp3, jika anda ingin menyanyikan lagu Di Gawe Penak, berikut ini lirik lagunya.

Pendhoza - Di Gawe Penak

Lirik Pendhoza – Di Gawe Penak (Bojo Galak 2) 

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakono yen wes ngene dalane

Asem rasane kecut
Gula rasane legi
Kabeh uwes kebacut
Yo kudu dilakoni

Saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
Senengane nesu – nesu awaku ngejak padu
Sayang aku bertahan
Senajan bojoku galak tak akan ku tinggalkan

Tetep syukuri wae
Trimo opo enenge
Mungkin iki dalane
Kuwe sing dadi jodone

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan mending digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakono yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro

Jamu gogong telo campur beras kencur
Kadang atiku gelo nanging tresnaku ra luntur
Ibarat kowe geni aku dadai banyune
Yen kowe muni-muni aku iso ngraketke

Kuwe mecucu aku tetep ngguyu
Kabeh kekurangamu melengkapi urepku
Ra sah nganggo sambat senajan kuwi berat
Tapi kuwe bojoku relaku mesti kuwat

Ora sah kenceng – kenceng
Urep seng santai wae
Ojo nganti sepaneng
mending ditinggal karaoke

Ra sah dipikir nduwe bojo sing galak
Urep mung sepisan kudu digawe penak
Kudu kuwat atine wani nanggung bebane
Kabeh dilakono yen wes ngene dalane

Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Atiku wes kadung tresno
Senajan atiku loro
Saktenane ora popo

Video Klip Pendhoza – Di Gawe Penak

Lirik Lagu Pendhoza – Di Gawe Penak Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD

Lagu serupa dengan style beda: