Download MP3 dan Lirik Lagu Nella Kharisma – Sayang 4

Lagu Sayang 4 merupakan lagu yang dibawakan oleh Nella Kharisma. lagu ini merupakan single terbaru ciptaan R. Husin Albana. Juragan Lirik Lagu tidak menyediakan link Download lagu Nella Kharisma Sayang 4 mp3, jika anda ingin menyanyikan lagu Sayang 4, berikut ini lirik lagunya.

Lirik Nella Kharisma – Sayang 4

yen ono adem angin
sumribit ngelus pipimu
iku tondone kangenku
sing tansah nganti ati tekamu

naliko wayah bengi
mripatku ora biso merem
mergo kangenku kependem
tansah pengen nyanding
sak kedep wes marem

tak jaluk ning kono
kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku
lan ojo nganti atimu bimbang

lan semono ugo
ning kene sayang tansah dadi kembang
nyebar wangine
roso kangen lan tresno
mung kanggo kowe sayang

yen ono adem angin, sumribit ngelus pipimu
iku tondone kangenku, sing tansah nganti ati tekamu
naliko wayah bengi, mripatku ora biso merem
mergo kangenku kependem, tansah pengen nyanding
sak kedep wes marem

tak jaluk ning kono, kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku, lan ojo nganti atimu bimbang
lan semono ugo, ning kene sayang tansah dadi kembang
nyebar wangine, roso kangen lan tresno mung kanggo kowe sayang

tak jaluk ning kono, kowe sayang tetep dadio lintang
tansah madangi tresnoku, lan ojo nganti atimu bimbang
lan semono ugo, ning kene sayang tansah dadi kembang
nyebar wangine, roso kangen lan tresno mung kanggo kowe sayang

Lirik Lagu Nella Kharisma – Sayang 4 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD