Download MP3 dan Lirik Lagu Nella Kharisma – Ndugal Kumat

Lagu Ndugal Kumat merupakan lagu yang dibawakan oleh Nella Kharisma. lagu ini merupakan ciptaan Danang Danzt, Intan Rahma. lagu ini berada didalam album Best New Arista Hak’e Hak’e dan berlabel musik Sakura Record. Juragan Lirik Lagu tidak menyediakan link Download lagu Nella Kharisma Ndugal Kumat mp3, jika anda ingin menyanyikan lagu Ndugal Kumat, berikut ini lirik lagunya.

Lirik Nella Kharisma – Ndugal Kumat

kowe mbiyen wes tau ngomong janji
arep nglereni mendeme karo judi
nanging ngopo saiki kok mbalelo
kowe mendem kowe judi mikir seneng dunyo

dadi bojo aku genah wes weling
mbok yo kowe mertobat karo eling
yen tok teruske aku trimo nglungani
ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi

durung oleh aku jare wes tobat
mbasan wes oleh saiki ndugal kumat
yen diteruske aku ra kuat sambat
cukup semene wae aku njaluk pegat

salahe (salahe) salahe mendem wae
salahe (salahe) salahe judi wae
salahe (salahe) salah yen diteruske

karepe (karepe) karepe menang dewe
senengne (senenge) senenge nyepeleke
rasane (rasane) pengen bubaran wae

trimo nglereni aku opo ndugalmu
yen pancene isih tresno tolong uwisono
aku wes ra kuat yen ndugal seh kumat
cukup tak jarke wae timbang dadi rame

dadi bojo aku genah wes weling
mbok yo kowe mertobat karo eling
yen tok teruske aku trimo nglungani
ngerti ngene mbok rabeni aku ora sudi

durung oleh aku jare wes tobat
mbasan wes oleh saiki ndugal kumat
yen diteruske aku ra kuat sambat
cukup semene wae aku njaluk pegat

salahe (salahe) salahe mendem wae
salahe (salahe) salahe judi wae
salahe (salahe) salah yen diteruske

karepe (karepe) karepe menang dewe
senengne (senenge) senenge nyepeleke
rasane (rasane) pengen bubaran wae

salahe (salahe) salahe mendem wae
salahe (salahe) salahe judi wae
salahe (salahe) salah yen diteruske

karepe (karepe) karepe menang dewe
senengne (senenge) senenge nyepeleke
rasane (rasane) pengen bubaran wae

salahe (salahe) salahe mendem wae
salahe (salahe) salahe judi wae
salahe (salahe) salah yen diteruske

karepe (karepe) karepe menang dewe
senengne (senenge) senenge nyepeleke
rasane (rasane) pengen bubaran wae

Video Klip Nella Kharisma – Ndugal Kumat

Lirik Lagu Nella Kharisma – Ndugal Kumat Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD

Lagu serupa dengan style beda: