Download MP3 dan Lirik Lagu Nella Kharisma – Layang Pedot

Lagu Layang Pedot merupakan lagu yang dibawakan oleh Nella Kharisma. lagu ini merupakan ciptaan Ariek DN dan Weha, berada didalam album Duta Nirwana Music Best Nella Kharisma dan berlabel musik Milady Record. Juragan Lirik Lagu tidak menyediakan link Download lagu Nella Kharisma Layang Pedot mp3, jika anda ingin menyanyikan lagu Layang Pedot, berikut ini lirik lagunya.

Lirik Layang Pedot – Nella Kharisma

kebangeten roso tresno iki
tak rewangi berkorban demi cinta ini
tegone sliramu marang aku
medot tali cinta sak penake karepmu

raono udan raono angen
ora ngiro ono layang sing tak tompo
heran lan bingung atiku
ono opo to sliramu
kirim layang kanggo aku

kaget atiku moco isi layangmu
pacaran wae isih ono seminggu
jebule kok putusne tresnaku
banget nelongso rasane atiku
kebacut opo to salahku

gek piye perasaanmu yen dadi koyo aku
lekas tresno nanging dipedot
durung ono setengah crito

layang pedot sing bakal dadi seksi
crito tresnoku sing mok gawe pitung wengi
nadyan abot roso neng njero ati
tak lilakne senadyan mung koyo ngimpi

kebangeten roso tresno iki
tak rewangi berkorban demi cinta ini
tegone sliramu marang aku
medot tali cinta sak penake karepmu

raono udan raono angen
ora ngiro ono layang sing tak tompo
heran lan bingung atiku
ono opo to sliramu
kirim layang kanggo aku

kaget atiku moco isi layangmu
pacaran wae isih ono seminggu
jebule kok putusne tresnaku
banget nelongso rasane atiku
kebacut opo to salahku

gek piye perasaanmu yen dadi koyo aku
lekas tresno nanging dipedot
durung ono setengah crito

layang pedot sing bakal dadi seksi
crito tresnoku sing mok gawe pitung wengi
nadyan abot roso neng njero ati
tak lilakne senadyan mung koyo ngimpi

layang pedot sing bakal dadi seksi
crito tresnoku sing mok gawe pitung wengi
nadyan abot roso neng njero ati
tak lilakne senadyan mung koyo ngimpi

Video Nella Kharisma – Layang Pedot

Lirik Lagu Nella Kharisma – Layang Pedot Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD

Lagu serupa dengan style beda: