Download MP3 dan Lirik Lagu NDX A.K.A – Ditinggal Rabi

Lagu Ditinggal Rabi merupakan lagu yang dibawakan oleh NDX A.K.A. lagu ini merupakan single terbaru. jika anda ingin menyanyikan lagu Ditinggal Rabi, berikut ini lirik lagunya.

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ditinggal Rabi

atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku

dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

atiku rasane loro
nyawang kowe rabi ro wong liyo
nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku
kowe tego ninggal aku

opo iki wes dalane
kudu pisah kelangan tresnane
kudu kuat atiku, kudu kuat batinku
senajan nyekso tresnoku

dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki
wes kadung tak … malah ditinggal rabi
kowe tego ngarani mblenjani janji suci
tego … kok tresno wani kelangan

dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

dek opo kowe lali karo sumpah janjimu
biyen bakal ngancani urip tekan matiku
pancene kowe tego medot tali asmoro
rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ditinggal Rabi Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD

Lagu serupa dengan style beda: