Download MP3 dan Lirik Lagu NDX A.K.A – Ati Dudu Kos-Kosan

Lagu Ati Dudu Kos-Kosan merupakan lagu yang dibawakan oleh NDX A.K.A. lagu ini merupakan single terbaru, jika anda ingin menyanyikan lagu Ati Dudu Kos-Kosan, berikut ini lirik lagunya.

Lirik Lagu NDX A.K.A - Ati Dudu Kos-Kosan

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ati Dudu Kos-Kosan

aku ra nyongko bakal ngene akhire
tresnoku nelongso sendu dadine
ra kepikiran dadi remuk atiku
mingset loro neng dodoku

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

kobong isi ati sak bejate janji
loro sing tak rasakke tresno disepeleke
atiku wes kejeron ngelalekke alon-alon
nanging ora iso mergo kebacut tresno

atiki iki nangis, netese koyo grimis
isine roso sayang saiki uwes ilang
aduh dek atiku kelaran

nangis batinku trenyuh atiku
kelingan loromu neng aku

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

wes cukup ngapusi aku
wes cukup ngelarani aku
iki ati koyo cor-coran
pura-pura kudu bertahan

aku ra kroso netes eluhku
aku ra ngiro kandas tresnoku
rumangsamu iki kos-kosoan
teko lungo atiku nggo dolanan

Lirik Lagu NDX A.K.A – Ati Dudu Kos-Kosan Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD

Lagu serupa dengan style beda: