Download MP3 dan Lirik Lagu Mahesa – Luntur Feat Dewi Cinta

Lagu Luntur merupakan lagu yang dibawakan oleh Mahesa Feat Dewi Cinta. lagu ini merupakan single terbaru, jika anda ingin menyanyikan lagu Luntur, berikut ini lirik lagunya.

Lirik Lagu Mahesa – Luntur Feat Dewi Cinta

Lirik Lagu Mahesa – Luntur

sing kiro ono maning roso welas
sing kiro ono maning roso ngeman
mergo riko sing koyo bengen maning

wis sing ono cerito tentrem nong batin
wis sing ono cerito angete roso
riko wis kegowo amuk hang kenemenen

luntur welas isun non riko
sing ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning
tatu hang loro mergo riko emung isun loro

sing kiro ono maning roso welas
sing kiro ono maning roso ngeman
mergo riko sing koyo bengen maning

wis sing ono cerito tentrem nong batin
wis sing ono cerito angete roso
riko wis kegowo amuk hang kenemenen

luntur welas isun non riko
sing ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning
tatu hang loro mergo riko emung isun loro

luntur welas isun non riko
sing ono ati maning kanggo sun nyepuro
emong isun rasakno maning
tatu hang loro mergo riko emung isun loro

Official Video :

Lirik Lagu Mahesa – Luntur Feat Dewi Cinta Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Mufti Bayu

FAST DOWNLOAD

Lagu serupa dengan style beda: